Obra Social La Caixa entrega una furgoneta adaptada al CO La Costera

El vehicle possibilitarà la mobilitat per a les activitats que es fan a distints punts de la ciutat i de la rodalia

Obra Social La Caixa va entregar el divendres una furgoneta adaptada al CO La Costera ubicat a Xàtiva. Van visitar el centre ocupacional Carlos Juan Petit, Director en Xàtiva de l’oficina 1937 (Plaça la Bassa), Pedro José Roca Gonzàlez, Director en Xàtiva de l’oficina 3654 (Abú Masaifa) i Jorge Balbastre Tormo, Director de l’Àrea de Negoci d’ Ontinyent. Van fer entrega de la clau d’una furgoneta adaptada a la presidenta d’Aspromivise, Consuelo Valero.

En un senzill acte, la directora del centre ocupacional, Amor Amorós, va agrair a l’Obra Social La Caixa aquesta donació, «ja que possibilitarà la mobilitat per a les moltes activitats que es fan en horari del centre a distints punts de la ciutat i de la rodalia”. D’aquesta forma, l’ús del vehicle adaptat servirà per acudir a competicions esportives, fer eixides d’oci, encontres en altres centres i un grapat més d’activitats que són el dia a dia del centre.

En paraules de Jorge Balbastre, “estem molt contents perquè l’empresa tinga aquest vessant social i solidària i més encara en col·lectius tan pròxims, la qual cosa ens fa sentir orgullosos de formar part de La Caixa». En acabar el lliurament, els representants de La Caixa van visitar les instal·lacions per conéixer un poc més la realitat d’Aspromivise. A l’acte també van acudir altres membres de la junta d’Aspromivise, familiars i amics.