Nova revista musical i digital sobre la música que es fa a La Costera: Watts!

copo12L’equip promotor de la nova revista musical i digital sobre la música que es fa a La Costera, Watts!, té el gust de presentar el projecte públicament.

Watts! és una revista digital centrada en l’escena musical de la comarca de La Costera, de tots els seus estils. L’objectiu de Watts en nàixer és actuar de vincle entre els grups de La Costera i el públic, facen rock, hip hop, ska o el que siga. Watts vol donar a conèixer la música, els concerts, els discos, i donar informació de proximitat, rigurosa i actualitzada.

Perquè el nom de Watts!?

Perquè volem donar-li veu a tots els grups que no acaben de vore ben projectada al públic la seua música, volem donar-los molts watts, tants com puguem, per tal d’aconseguir-ho.

Ja tenim oberta la web: http://www.lacosterawatts.tk . De moment no està totalment operativa, sinò en fase de proves. Tot i això ja es pot consultar la llista de grups de la comarca, i enviar concerts i anuncis.
Per acabar de posar a punt el projecte, Watts! busca col·laboradors. La revista necessita redactors per cobrir el volum de continguts que pot proporcionar l’escena musical comarcal, i que la revista deuria oferir. Vols formar part de Watts! i fer entrevistes, tindre acreditació per entrevistar els millors grups que visiten la comarca, cobrir les novetats comarcals dels teus estils preferits, etc? Aleshores envia un correu a lacosterawatts@gmail.com. Només es demana compromís, serietat, amor per la música i un nivell estàndard de valencià acceptable.