Nova concentració-assemblea de la Plataforma de ciutadans de Xàtiva contra la crisi i les retallades

Serà el proper dijous, 2 de juny, a les 20.00 hores de la vesprada

La Plataforma de ciutadanes de Xàtiva contra la crisi i les retallades està formada per diferents col·lectius de Xàtiva i té la voluntat de treballar dia rere dia per tal d’aturar els efectes devastadors que està tenint la crisi sobre la nostra ciutat, per fer escoltar la veu de les entitats, culturals, socials, associacions de veïns… als carrers de Xàtiva i per construir una societat sense classes, sense opressors ni oprimits, sense explotadors ni explotats.

Per això, ja fa un mes que des de la Plataforma estem impulsant convocatòries contra la crisi i les retallades. Unes convocatòries que han tingut el mateix fil conductor: exigir a les institucions locals que centren els seus esforços en fer front als efectes d’una crisi econòmica que, com sempre, estem pagant les classes treballadores. Una crisi que, per exemple, provoca que amb dades de l’abril del 2011 siguen més de 3000 les persones sense feina en aquesta comarca o que siguen més de 200 les persones que fan cua a la Consolació per tal de poder menjar. Una crisi provocada pels bancs, especuladors i polítics i que ara ens estan fent pagar als i les treballadores amb retallades, amb acomiadaments massius, amb Expedients de Regulació….

Un altre punt important del nostre naixement com a Plataforma ha sigut la necessitat que les ciutadanes de Xàtiva siguem partícips de les decisions que es prenen en aquest Ajuntament. Com és possible que aquest Ajuntament destine més de 10 milions d’euros a la coberta de la Plaça de bous, sense l’opinió de la ciutadania? Com és possible que la veu de les entitats locals no siguen escoltades als plenaris de l’Ajuntament? Com és possible que l’Ajuntament cedisca terrenys públics a una escola privada sense tindre en compte la nostra opinió? Com és possible que s’aproven els pressupostos sense escoltar la veu de les entitats veïnals? Perquè la democràcia participativa no sols és possible sinó que en moments com aquestos, és més que necessària. Perquè la nostra veu ha de ser escoltada per aquells que diuen representar-nos, no cada 4 anys sinó tots els dies i per prendre totes les decisions importants.

Perquè creiem en la democràcia participativa,

Perquè volem construir una societat justa

PARTICIPAR ÉS DECIDIR!!

4 comentarios sobre “Nova concentració-assemblea de la Plataforma de ciutadans de Xàtiva contra la crisi i les retallades”

 1. A este colectivo contra la crisis se le ve el plumero.
  ¿Por qué no gritan también contra el máximo responsable de la actual crisis, que no es otro que Zetaparo y su gobierno?

 2. A peperoni li ha faltat dir que Zapatero es el culpable dels atentats de al-caheda, de la separació dels beatles i de la mort de chanquete…mare meua..

  viva honduras!!!

 3. Para Comcamot:
  A ti el plumero no solo se te ve sino que ademas te impide ver la realidad en la vives. Si alguna vez consigues deshacerte del plumero y miras a tu alrededor veras que las cosas no son como te las cuentan y que aqui quienes tienen el poder no van a hacer nada por por nadie (por ti tampoco. A menos que seas uno de los elegidos)

 4. Es verdad, y mira qque el Rus i camps han hecho todo lo posible desde sus competencias….

  Tu debes fumar chicle, o lo otro.

Los comentarios están cerrados.