Música, compromís social, viticultura i història protagonitzen les Xerrades a la fresca 2009

boc20090812bxerrades_frescaBocairent organitza un any més el cicle de conferències estiuenques

“Els grups ye-yes de Bocairent als anys 50 i 60: El diana, El calipso i Els temps” serà la proposta encarregada d’obrir les Xerrades a la fresca del 2009. Un any més, la Plaça de Joan de Joanes acollirà entre el 18 i el 21 d’agost a les 20.00 h el cicle de conferències estiuenques organitzat per la regidoria de cultura i turisme de la població de la Serra de Mariola. Per a la seua titular, Noèlia Vañó, “es tracta d’aprofundir en temes ben diversos i interessants d’una forma relaxada aprofitant els dies de descans dels nostres veïns i visitants”.
Si el començament serà musical, la segona cita versarà sobre les “Converses amb un directriu compromés” de la mà d’Emili Tortosa. El dia 20, Miguel Velázaquez de Bodegues “Los frailes” acostarà als presents “L’eclosió dels vins de Fontanars dels Alforins en el panorama nacional” amb un tast final gràcies a la col·laboració del web alforins.com. Finalment, Manuel Lomas serà l’encarregat de tancar la programació amb “Els musulmans valencians i la guerra de la Germania”, al·locució que compta amb la col·laboració de l’IEVA (Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida) dins dels seus actes commemoratius dels 400 anys de l’expulsió dels moriscos.

Música, compromiso social, viticultura e historia protagonizan las “Xerrades a la fresca” 2009
Bocairent organiza un año más el ciclo de conferencias veraniegas
“Los grupos ye-yes de Bocairent en los años 50 y 60: El diana, El Calipso y Els temps” será la propuesta encargada de abrir las “Xerrades a la fresca” de 2009. Un año más, la Plaza Juan de Juanes acogerá entre el 18 y el 21 de agosto a las 20.00 h. el ciclo de conferencias veraniegas organizado por la concejalía de cultura y turismo de la población de la Sierra de Mariola. Para su titular, Noelia Vañó, “se trata de profundiza en temas diversos e interesantes de una forma relajada aprovechando los días de descanso de nuestros vecinos y visitantes”.
Si el comienzo será musical, la segunda cita versará sobre las “Conversaciones con un directivo comprometido” de la mano de Emilio Tortosa. El día 20, Miguel Velázaquez de Bodegas “Los frailes” acercará a los presentes “La eclosión de los vinos de Fontanars dels Alforins en el panorama nacional” con una cata final gracias a la colaboración de la web alforins.com. Finalmente, Manuel Lomas será el encargado de cerrar la programación con “Los musulmanes valencianos y la guerra de la Germanía”, alocución que cuenta con la colaboración del IEVA (Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida) dentro de sus actos conmemorativos de los 400 años de la expulsión de los moriscos.