Moixent inicia el Mig Any de Moros i Cristians

Des d’aquest diumenge fins dimarts hi hauran diverses activitats culturals, lúdiques i esportives

Moixent celebra des d’aquest divendres 27 d’abril fins el dimarts 1 de maig el Mig Any de Moros i Cristians 2012. El divendres a les 19 hores es disputarà la primera fase del Campionat de Futbol, seran tres partits simultanis a les pistes del C.P. Pare Moreno i I.E.S.Moixent. A les 20:30 hores es presentaran els caps d’esquadra 2012 i les noves filades al Parc dels Ortitxols. I a les 00:00 hores hi haurà una festa morocristiana als pubs del municipi oberta a tothom.
La jornada del dissabte 28 d’abril s’obrirà amb un campionat de truc i parxís al bar La Piscina. A les 17:45 hores es procedirà a l’eixida d’estendarts des de la Plaça Major i seguidament culminarà l’espectacular entrada de Mig Any pel recorregut habitual. La orquestra Platino serà l’encarregada de l’animació a la nit a la Plaça Major.

El primer festival de Playbacks Moros i Cristians Moixent serà l’acte més destacat el diumenge 29 d’abril. L’esdeveniment tindrà lloc a l’Auditori Municipal a les 18:00 hores. I a partir de les 20 hores s’iniciarà la segona fase del Campionat de Fútbol Sala. Ja el dilluns 30 d’abril es jugarà la semifinal i final d’aquest campionat. L’última jornada festiva, la del dimarts 1 de maig es tancarà amb el dinar de germanor al carrer Cronista Luis Jorques.

Foto: http://www.almogaversmoixent.es.tl/Galer%EDa/pic-60.htm