Miquel Lorente (EU) promet adequar les tarifes dels equipaments municipals als ingressos familiars

El candidat d’EU a l’Ajuntament de Xàtiva, Miquel Lorente, ha promès adequar les tarifes dels equipaments municipals als ingressos de cada família. Lorente, ha defensat un accés equitatiu i inclusiu per a tots, amb una «política de tarifació social» que no es limite al període de crisi. Proposa establir tres franges per fixar el preu segons els ingressos: «Si una família té pocs recursos, que hi haja un preu d’accés que en cap cas signifique una barrera per accedir al Gran Teatre, al bus públic i fins i també a la Ciutat de l’Esport entre d’altres».

Per altra banda, des d’EU s’ha assenyalat que «hem de ser exigents amb les rendes més altes», també s’ha assegurat que no suposaria més càrrega burocràtica i que és factible jurídicament, ja que es podria arribar a un conveni amb l’administració tributària per obtenir dades fiscals.

 Des d’EU de Xàtiva s’ha informat de que avui divendres a partir de les 19:00 i fins les 21:30 hores s’ubicarà un punt d’informació en la Plaça del Mercat, perquè “d’una manera democràtica la ciutadania puga escollir, mitjançant el marcatge en una papereta quines 25 propostes s’hauran de defendre amb més preferència per part d’Esquerra Unida en la propera campanya electoral i en el posterior govern progressista de la cutat”.

A més des d’Esquerra de Xàtiva es va destacar que “la democràcia necessita contrast, diàleg entre la ciutadania». A més des d’Esquerra Unida s’ha assenyalat que en les properes setmanes es visitaran més barris de la ciutat, amb l’objecte de tenir un visió global i a peu de carrer del sentir de la ciutadania de Xàtiva.