L’Avinguda de la Fira d’Albaida acull la 9ª Concentració Motera

picture-14

El final de festa es celebrarà al circuit de La Vega amb diverses proves de buggies i quads

L’Avinguda de la Fira d’Albaida acollirà el proper diumenge, dia 11, la novena edició de la Matinal Motera que tradicionalment ve organitzant el Moto Club Ciutat d’Albaida. L’esdeveniment començarà a les 9’30 hores i ha comtat amb el patrocini de l’Ajuntament.

Els participants seran obsequiats amb una borsa de regals i tindran al seu abast un mercadet, a més de poder gaudir del tradicional esmorçar, un sorteig de regals, samarretes commemoratives de l’event i tampoc podia faltar la típica ruta per diferents localitats de la comarca i pels carrers de la localitat que aportarà un ambient festiu i de convivència entre tots els aficionats de les dos rodes.

L’alcalde d’Albaida, Juan José Beneyto es felicità perquè “un any més, els aficionats locals que porten endavant el Moto Club s’han volcat en l’organització d’este esdenivent que congrega a nombrosos moteros vinguts de distintes localitats de tota la província i, com no podia ser d’una altra manera, des de l’Ajuntament els donem tot el suport per a que la matinal seguisca sent un èxit, com es ve demostrant any darrere d’any”.

La primera autoritat municipal subratllà que a més d’aportar un ambient festiu a la localitat, “contribueix a fomentar el nom del nostre municipi i tota l’oferta turística, la qual cosa beneficia als comerços locals”, assenyalà Beneyto.

Durant la matinal es rendirà un emotiu reconeixement al jove amb síndrome de Dawn, Javier Penalba que rebrà una placa pel seu «afany de superació, adaptació i civisme en la conducció del seu quad», manifestaren fonts de l’oganització. El mateix homenajat s’encarregarà d’obrir la ruta motera.

El circuit de motocross de La Vega serà l’escenari del final de festa on està previst que es celebren diverses exhibicions i competicions de buggies, quads, ATV i UTV, segons el programa que ens a fet arribar l’organització del Moto Club Ciutat d’Albaida.

L’event ha estat patrocinat també per la Diputació de València, la Macomunitat de Municipis de la Vall’Albaida i el Consell Valencià de l’Esport.