Martínez Belda, del Serra Vernissa, guanya el Sprintrail de Bunyol

El club es prepara per competir al I Trail de Sellent i al II Marató i Ultratrail del Mondúber

Aquest diumenge es va disputar a Bunyol el I Trail i Sprintrail. A la modalitat curta de 13km i +450m, va destacar el corredor de Llanera, Ximo Martínez Belda, que va tornar a pujar al més alt del pòdium. Martínez va guanyar amb 1h05’21”, per davant de Giménez i Gabaldón. Al Trail de 26km i +1.100 Marcuello va entrar en 6a posició amb un temps de 2h36’58”, siguent el 4t sènior.

D’altra banda, el Vernissa també va participar al Trail Umbria La Plana d’Enguera. Una dura prova de 19km i +1.200m. Orquín va entrar en 6a posició amb un temps de 2h05’21” i Cebrià Garço 7é amb 2h09’40”. A més a més, van completar l’actuació Enrique Ballester en la posició 31, Jerónimo Cebrià 32, Such 73, Alberto Rosa 77, Eloy Fernández 101 i Àngela Amat 188. A la categoria de veterans, cal destacar la 3a posició de Salvador Such Sendra. A més, el conjunt vernisser, va tornar a guanyar per equips.

A la modalitat de marxa, va destacar la 5a posició d’Ana Colomer. També van participar Gema Llàcer, Anabel Sequedo, Manuel Vila i Verónica Garcia.

Ara el Club de Trail Serra Vernissa es prepara per competir aquest cap de setmana al I Trail de Sellent i al II Marató i Ultratrail del Mondúber, amb el que tancaran el mes d’octubre.