Lorente (EU) proposa un plan d’acció per l’ocupació juvenil

Des d’EU s’aposta per la implentació del cicle formatiu de grau superior d’eficiència i energia solar térmica en la ciutat

El candidat d’EU per Xàtiva, Miquel Lorente, ha situat el col·lectiu jove en la prioritat de les polítiques actives de formació i d’ocupació i de lluita contra la crisi. Amb aquest objectiu, ha proposat un Pla d’Acció per l’Ocupació Juvenil que faça front a la precarietat i fomente la contractació jove en els jaciments emergents del nou model productiu que defensa la coalició d’esquerres, com ara els sectors vinculats a l’impuls de les energies renovables, l’atenció a les persones i l’economia del coneixement. Per aquest motiu, des d’EU s’aposta per la implentació del cicle formatiu de grau superior d’eficiència i energia solar térmica en la ciutat.

Segons Lorente, “la crisi està sent especialment dura amb la gent jove, de fet un 22,13% de les persones que volen treballar i no poden en la ciutat són menors de 30 anys”. Per a EU “les xifres d’atur juvenil són indignants, tanmateix els joves no ens tenim que resignar a convertir-nos en la generació de la crisi”. Per això la formació d’esquerres “proposa que els joves de la ciutat donen el pas endavant, de l’ecologia front el vell model de producció especulativa, de la igualtat d’oportunitats front l’amiguisme i la llibertat front la sumissió” ha afirmat Lorente.