L’Olleria: Rifa en Pro del Convent de Caputxins

portada12

La regidoria de Cultura, amb la col·laboració de nombrosos comerços de la ciutat i la parròquia, ha organitzat una rifa benèfica per arreplegar fons per a la rehabilitació del Convent dels Caputxins.

L’Ajuntament de l’Olleria té entre els seus fons pictòrics una vintena de treballs realitzats per Frai Plàcido, un caputxí que durant diversos anys va residir al convent ollerià. Abans d’anar-se’n a altre destí, este donà vint-i-cinc quadres al consistori, que ara seran rifats per a recaptar capital per a contribuir a les tasques d’adequació de l’hostatgeria del convent. Un edifici que a més de ser un espai espiritual vol convertir-se en un centre de vacances, segons ha explicat Víctor Jarque, un dels 3 caputxins que actualment resideixen al convent fundat al 1601.

Segons ha explicat Àgueda Micó, regidora de Cultura i Patrimoni, s’han posat a la venda 3.000 numerets al preu d’un euro, que donen dret a participar a la rifa. La vintena de pintures de Frai Plàcido seran exposades a la sala Goya a partir de la darrera setmana de març, i el dissabte 4 d’abril es procedirà a fer la rifa.

Els punts de venda de les participacions per a la rifa són: Floristeria Loreto, Ca Dori, Panaderia Camarena, Papereria La Nova, Panaderia de la Plaça Llibertat, Ames de Casa, cofraries, despatx parroquial, biblioteca i CIJ.