L’Olleria: Primer concurs «Arrock al Forn»

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Olleria ha convocat la primera edició del concurs de música “Arrock al Forn” en el que podran participar solistes o grups de joves de qualsevol dels estils musicals: cançó d’autor, pop, rock, blues i ska.

Al concurs hi haurà dues categories, general i local (50% components empadronats a la ciutat) i l’edat dels participants ha d’estar compresa entre els 13 i 35 anys. Abans del 10 de juliol, els solistes o grups hauran de presentar al Centre d’Informació Juvenil una maqueta o CD amb 2 temes, interpretant peces inèdites o versions. Entre tots els treballs presentats, el jurat seleccionarà a 4 grups de la categoria general i a 2 de la categoria local, que actuaran en directe el 25 de juliol a un escenari que es muntarà al carrer Ausiàs March. Durant l’actuació, els grups finalistes hauran d’interpretar almenys una cançó en valencià, inèdita o versió.

Pel que fa als premis, que es fallaran el mateix dia de l’actuació, se n’han establert 3 en la categoria general i un únic premi en la categoria local. Els guardons a la secció general són: un primer premi de 500€, un segon de 300€ i un premi del públic de 200€. En la categoria local el premi està dotat amb 200€.

Mercedes Simón, regidora de Joventut, ha explicat que este concurs naix amb la voluntat de fomentar la creació artística del sector jove de la població. “Dins de les línies d’actuació que duem a terme des de la regidoria tenim plantejat l’objectiu d’incentivar el potencial creatiu dels joves, i des d’eixa vessant promovem per exemple tallers musicals o d’arts plàstiques. Este concurs de música és una peça més en eixe camí, i a més servirà per a gaudir d’una nit de concerts en directe a l’aire lliure a la ciutat”.