L’Olleria: L’Ajuntament crea una zona WIFI al Parc Beat Ferreres

L’Ajuntament de l’Olleria ha habilitat una zona wifi a la part baixa del parc Beat Ferreres.

D’esta manera totes les persones que amb el seu portàtil es situen a esta àrea del parc tindran accés gratuït a internet, amb suficient banda per navegar i fer consultes als seus comptes de correu electrònic.

La instal·lació dels sistemes d’antenes necessaris per activar la zona wifi es va fer fa un mes a càrrec de l’empresa ontinyentina Ontitel, i des d’aleshores ha estat en període de proves. Ara ja oficialment es pot accedir a la xarxa lliurement des de qualsevol punt de la part baixa del parc, inclosa l’àrea del bar.

Per a Àgueda Micó, regidora de Cultura, esta és una iniciativa més per tractar d’apropar les noves tecnologies a la població. “Este nou espai gratuït wifi a l’aire lliure, complementa la zona wifi de la biblioteca i permet diversificar els espais des d’on els internautes de l’Olleria poden accedir a la xarxa sense cost per a ells i elles”. A més dels espais wifi de la biblioteca i el parc Beat Ferreres, cal recordar que tant a la biblioteca municipal com al Casal Jove hi ha a disposició dels usuaris nombrosos ordinadors amb accés a internet de franc.