L’Olleria: La perruqueria del Centre Social totalment renovada

p9230126

La perruqueria del Centre Social, d’ús exclusiu per a jubilats i pensionistes, s’ha reobert al públic després d’una intensa remodelació que ha afectat no només al mobiliari, sinó també a les instal·lacions de llum i aigua. Ahir dimecres al voltant de les18h es va procedir a fer la inauguració oficial d’esta instal·lació municipal, que a més d’oferir un nou aspecte, ha ampliat horaris i ha rebaixat el preus dels serveis.

Les obres realitzades a la perruqueria per part de la regidoria de Benestar Social han suposat no només una modernització de la xarxa elèctrica i d’aigua de l’establiment, sinó també la renovació total de l’equipament (rentacaps, secadors…) i del mobiliari. La gestió del servei ha estat adjudicada per concurs públic, i ha incorporat l’ampliació de l’horari, abans només de matí, i ara de matí i vesprada en horaris de 9 a 13h i de 15 a 19h. La perruqueria també obri els dissabtes de 9 a 14 hores, i cal ressenyar que els dimarts per la vesprada està reservada exclusivament a clients masculins.

“La nova instal·lació ofereix una major qualitat als clients, més seguretat en el treball i un horari més ampli. Tots són avantatges, així que volem felicitar al majors de la nostra localitat, que són els que poden gaudir d’este servei municipal”, comenta Júlia Boluda, regidora de Benestar Social. La perruqueria ofereix a la seua clientela de jubilats i pensionistes preus reduïts. Així per exemple, tallar-se el monyo i secar-se’l només costa 11€.