L’Olleria: Éxit de les I Jornades de Joves Investigadors

dscf4666

Un total de 45 persones van participar el passat cap de setmana a les 1ª Jornade de Joves Investigadors. Una proposta formativa organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Olleria conjuntament amb l’IEVA, que era convalidable per un crèdit de lliure opció de la Universitat de València, i reconegut pel CEFIRE.
“Les jornades han estat un èxit d’assistència i de connivència entre els assistents i els professors. Els tallers han introduït conceptes bàsics relacionats amb l’elaboració de treballs d’investigació, i han permès tenir una visió global d’allò que és més important a l’hora d’afrontar un treball d’investigació o de poder dedicar-te professionalment al món de la investigació. Des de la regidoria de Cultura ens felicitem, i donem les gràcies a l’IEVA per participar, als professors pel gran nivell dels continguts, i als alumnes per la seua participació i implicació en els mateixos”, comenta Àgueda Micó, regidora de l’àrea. “De segur que l’any que ve repetirem amb les Segones Jornades de Joves Investigadors”.
Tant des de l’Ajuntament de l’Olleria com des de l’IEVA s’ha tingut com a pretensió que estes Jornades servisquen per crear un caldo de cultiu propici al III Congrés de l’IEVA. “Esperem que esta jornada haja servit per a incentivar la participació en el proper Congrés de l’IEVA de març de 2010”, han coincidit a manifestar des de les dues entitats organitzadores de les jornades.