L’Olleria convoca un taller d’alemany

Les classes tenen un preu total de 40 euros i s’iniciaran el 14 de febrer

L’Ajuntament de L’Olleria a través de la seua regidoria de Promoció Econòmica ha posat en marxa un taller d’alemany dirigit tal com ha explicat el regidor de l’àrea, Jesús Engo a totes aquelles persones que vullguen iniciar-se en este idioma cada vegada més demandat”. L’edil ha afegit que “per a nosaltres és important oferir formació als nostres veïns, cursos i tallers que els permeten adquirir coneixements per a estar més preparats dins del mercat laboral així i després d’observar que creixia la demanda de l’alemany hem organitzat un taller de 24 hores impartit per un professor natiu”.

Les classes s’impartiran en l‘Escola Permanent d’Adults iniciant-se el catorze de febrer i finalitzant el 20 d’abril. Engo ha subratllat que “només hi ha 15 places perquè l’atenció del professor siga la màxima possible per alumne, pel que la matrícula es realitzarà per rigorós orde d’inscripció a partir del 23 de gener”.

La matrícula s’ha de presentar en l’oficina de l’AEDL junt amb la sol·licitud d’inscripció i l’ingrés dels 40 euros, que és el cost d’este taller, a més de la fotocòpia del DNI.

D’altra banda, el regidor ha informat igualment de “dos cursos més que hem posat en marxa, estos completament gratuïts i dirigits a totes les persones que estiguen interessades a fer-los«. El primer és de poda d’olivera i tindrà lloc del 25 al 27 de febrer, en horari de dilluns a dimecres de 9 a 14 hores, sent teòric i pràctic i l’altre curs és de manipulador de plaguicides d’ús fitosanitari, este s’impartirà del 15 al 25 d’abril de dilluns a dijous de 7 de la vesprada a 10 de la nit”.