L’Olleria: Conveni amb Diputació i Vidal Tendes per a repartir entre les famílies més necessitades

lolleria

L’Ajuntament signa un conveni amb Diputació i Vidal Tendes per a repartir entre les famílies més necessitades aliments excedentaris
L’Ajuntament de l’Olleria s’ha adherit al conveni de col.laboració subscrit entre la Diputació Provincial de València i els Supermercats Vidal Tiendas, per a la recollida i repartiment d’aliments entre les persones necessitades de la localitat. Això permetrà que els aliments que Vidal retire de la comercialització de seua tenda de l’Olleria, però que mantinguen inalterables la seua condició de consumibles o aptes per al consum humà, siguen destinats a famílies amb una situació social i econòmica difícil.

L’alcalde de l’Olleria, Julià Engo, va estar el passat dijous 10 de desembre signant el citat conveni amb el president de la Diputació, Alfonso Rus. L’acord estableix que la distribució dels citats aliments excedentaris es farà a través de Càritas l’Olleria, amb la supervisió del departament municipal de Benestar Social.

“L’actual situació econòmica fa que el nombre de famílies en una situació difícil siga més ampli, i esta realitat demanda que des de les institucions tractem de gestionar vies de cobertura, almenys per a les necessitats bàsiques d’alimentació”, comenta l’alcalde. “Al sumar-nos a este conveni tenim accés de manera gratuïta als aliments que el comerç Vidal Tiendas de l’Olleria retire. De manera que a través de Càritas i de l’àrea de Benestar Social de l’ajuntament els arreplegarem, i els farem aplegar a les persones que ho requereixen. El conveni ja està formalment signat, i esperem que en les properes setmanes ens donen llum verda per a començar amb la distribució dels aliments”.