L’Olleria acull la IV edició de la Fira d’Associacions

Es celebra aquest dissabte
L’Olleria es prepara per a rebre la IV Fira d’Associacions, una cita anual que organitza la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de L’Olleria i que amb només quatre edicions ja s’ha fet un lloc en el calendari de local i comarcal.

L’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, José Vidal ha comentat que “este any la Fira se celebrarà el dissabte 22 de Setembre de 5 de la vesprada a 10 de la nit ubicant-se com en anys anteriors en el parc Beat Pare Ferreres” afegint que “són moltes les associacions del municipi que tindran presència en esta Fira en què elles són les autèntiques protagonistes ja que és un aparador únic per a donar a conèixer i promocionar les seues activitats davant dels centenars de persones tant de L’Olleria com de la resta de la Comarca, que ens visiten per a compartir una jornada d’autèntica festa”.

Sobre una trentena d’associacions de tots els àmbits, socials, culturals, comercials, esportives, ompliran el parc amb les seues carpes i moltes d’elles a més, delectaran als visitants amb tallers, exhibicions, actuacions i exposicions.

Entre les actuacions, tal com ha destacat el primer edil “podrem disfrutar de balls de diferents estils que ens oferiran les diferents associacions de ball del municipi com Ball a la Vall, Associació de Ball Maria Ángeles, Sara Monzó Grup de Ball o Grup de Danses El Revol, així com les cançons de tota la vida de la Rondalla Loreto Honoratina i el ritme de batucada de la Banda de Cornetes i Tambors del Stm. Crist de la Palma.”

Tampoc faltaran les exhibicions de l’EEM de taekwondo i d’un carretó embolat a càrrec de l’Associació Taurina La Riba. A més, durant tota la vesprada hauran tallers per a xiquets preparats pel Grup de dolçainers i tabaleters La Morralla així com pel Club de Colombicultura local els que han preparat també una exhibició de coloms, igualment els més menuts podran disfrutar dels tallers confeccionats per a ells de l’Agrupament Escolta Sant Jordi de L’Olleria i el Ball dels Locos que els ensenyaran a pujar en torres humanes.

I per a qui tinga curiositat de com es fan les diferents mescles de colors utilitzats en les pintures només han d’acostar-se a la carpa de l’Associació d’Amics Pintors de L’Olleria. L’Associació de Comerciants local també participarà en esta cita.

A més, els amants de la bicicleta podran veure l‘exposició de bicicletes d’última generació del Club Ciclista Cap Amunt. Per la seua banda l’Associació Amics del Cavall exposaran complements i instruments relacionats amb el món del cavall i no podia faltar la presència en esta fira d’una carpa de Participació Ciutadana, que estarà atesa pels membres dels consells de participació ciutadana que “una vegada al mes es reunixen amb l’Ajuntament per a tractar diferents temes d’interès del municipi, traslladar-nos suggeriments i propostes que permeten millorar la qualitat dels servicis municipals”.

José Vidal també ha volgut destacar la participació de “l’Associació d’Ames de Casa i Consumidors TYRIUS de L’Olleria, l’Associació Llum, AFAO L’Olleria i Cáritas L’Olleria, associació esta última que oferirà bunyols i xocolate per a recaptar fons” afegint que “l’Associació cultural d’Amics de la Cordà de L’Olleria seran els encarregats de clausurar esta IV edició i segur que ens sorprenen amb el seu espectacle”. Igualment ha destacat que haurà “inflables i jocs per als xiquets al llarg de tota la vesprada”.

Finalment, el primer edil ha agraït “la participació i l’interès de totes les entitats locals que participen en esta Fira que és possible gràcies a elles i vull invitar a tot el poble i a tota la comarca i comarques veïnes a què vinguen el dissabte a la vesprada i compartisquen amb nosaltres totes les activitats que s’han preparat amb tanta il·lusió”.