L’Olímpic guanya 3-0 al Andorra C.F.

L’Olímpic de Xàtiva rebia ahir diumenge 9 d’octubre a l’Andorra de Teruel, i el va golejar per 3 gols a 0.

Tot va començar a cuallar al minut 22 quan Alcolea va agafar una sabatada des de molt lluny de L’àrea i va aconseguir superar Unai, el porter del Andorra C.F., per primera volta. En eixos moments l’Olímpic pareixa un veterà de segona B, i no un equip acabat d’ascendir. Tot i això, al minut 31 l’Andorra fa ficar un esglai al cos dels locals quan Pedro Lozano va cabotejar un córner amb tota la intenció. Va ser la més clara dels forasters en la primera part.

Sols començar la segona part, es va veure que els de Xàtiva volien rematar l’encontre aixi que al minut 53 va arribar el golàs de Ramón, que va recórrer tot el camp per celebrar-ho amb el seu company Carlos Martínez, lesionat greument en el primer partit dels play off de la temporada passada. Al minut 78, Toni Seligrat va substituir Da Silva per Rubén, i la primera que va tocar Rubén va ser L’assistència del gol de Quintana que significava el 3-0. Quintana ho va celebrar amb el veterà utiller Antonio Maroto.

«Hem encadenat 3 victòries consecutives que en aquesta categoria no es fàcil. Juguem en un grup molt fort i guanyar 3 partits seguits no es fàcil. L’any passat l’Olímpic només ho va fer dues vegades en tot l’any.» Va explicar l’entrenador de l’equip, Toni Seligrat. «Hem tornat a fer 3 gols, hem tingut la porteria a 0, i contra a priori un rival directe que és l’Andorra, que també ha de lluitar per mantindre la categoria igual que nosaltres.«

L’Olímpic, que la setmana que ve viatja a Mahó, està a tocar els llocs d’ascens. Amb 14 punts, es toba en cinquena posició del grup 3 de segona B, encapçalat aquesta jornada per L’Atlètic Balear amb 18 punts.