L’Olímpic de Xàtiva guanya 0-3 al Valencia Mestalla

L’Olímpic de Xàtiva va guanyar ahir diumenge 2 d’octubre al València Mestalla a la Ciutat Esportiva de Paterna en la setena jornada de la Segona Divisió B.

El Mestalla no va tenir el seu dia, ni en les individualitats ni coralment, i ho va pagar car davant un Olímpic ben plantat en el camp i amb més agressivitat que els pupils de Mir.

L’inici de la trobada va ser igualat, respecte entre els adversaris que s’estaven calibrant. Portu, molt actiu en el primer temps, va inaugurar les ocasions amb un xut des de la frontal de l’àrea després de regatejar a diversos contraris. També Pol va provar davant Francis. Malgrat que el Mestalla es va fer amb el domini de la pilota, a poc a poc es va ser diluint, va perdre presència, agressivitat i, per contra, el Olímpic va començar a créixer-se dins del terreny de joc. En el minut 17, Álex Vaquero va gaudir d’una clara oportunitat de gol. Adrián també va salvar davant una doble ocasió de Alcolea i Nando.

Alcàsser també va poder mossegar, però en ambdues ocasions l’ariet no va rematar la feina. La més clara, després de rebre una bona passada de Bernat i quedar-se només davant Francis, però la rematada s’en va anar alt. Abans del descans, Álex Vaquero va superar a Adrián i va avançar als de La Costera.

Després de la represa, va anar un vull i no puc. El xoc estava obert però al Mestalla li faltava espurna i creativitat en els últims metres. Malgrat tenir ocasions per buscar les taules, i més que el rival, el Olímpic va posar una marxa més i en l’últim tram del xoc, Da Silva va aconseguir marcar dos gols per anotar el definitiu 0-3.

El Olímpic es troba en la setena posició amb 11 punts en el grup III de la Seguda Dvisión B, encapçalat una setmana més pel Reus amb 17 punts.