L’espectacle de Bambalina ‘Carmen’ aplega a L’Olleria

L’actuació s’enmarca dins les activitats paral.leles al III Congrés de L’IEVA

carmencartell

Només en quatre ocasions s’haurà representat l’espectacle “Carmen” de la companyia Bambalina quan aplegue a l’Olleria, doncs s’acaba d’estrenar. La proposta dels germans Policarpo estarà al teatre cine Goya el 13 de març a les 23h en el marc del III Congrés de l’IEVA. “En un cap de setmana eminentment cultural no podien faltar les propostes artístiques per a complementar el debat i les ponències del congrés. Per això dins de la programació paral·lela, comptarem amb l’espectacle “Carmen” de Bambalina. Un veritable luxe per a la nostra ciutat, més tenint en compte que quan es represente a l’Olleria només farà 15 dies que s’haurà estrenat”, comenta Àgueda Micó, regidora de Cultura.

Bambalina sempre ha destacat per la vocació interdisciplinar dels seus espectacles i per utilitzar un llenguatge teatral en sintonia amb les dramatúrgies més contemporànies. En els 25 anys de trajectòria, la companyia ha posat en escena alguns títols emblemàtics del repertori literari i musical universal com Pinotxo, Quijote, Ulisses, Cyrano de Bergerac, Alícia, El Retablo de Maese Pedro i Història del Soldat. També ha desenrotllat una línia de creació més personal amb propostes com El Jardí de les Delícies, Pasionaria o La Sonrisa de Federico García Lorca.

Guionada i dirigida per Jaume Policarpo, “Carmen” compta al damunt de l’escenari amb David Durán, Merce Tienda, Josep Mª Zapater. L’entrada a l’espectacle té un cost de 5 euros, i es poden realitzar reserves al Centre d’Informació Juvenil i a través del mail cij@ajuntamentdelolleria.org