L’Escola de Danses prepara la V Mostra Arrelats Folk Xàtiva

Aquest divendres es presenta la programació de l’esdeveniment

L’Escola de Danses de Xàtiva presentarà la V Mostra Arrelats Folk Xàtiva aquest divendres a les 11 del matí al jardí del Bes, amb el suport de l’alcalde i de l’equip de govern de la ciutat.

A l’acte es presentarà la programació de la V Mostra. A més comptarem amb la presència d’una representació d’un dels grups de música folk que hi participaran en la Mostra d’enguany. La Mostra tindrà lloc a la capital de La Costera durant la segona quinzena del mes setembre. Enguany compta amb un fonamental recolzament econòmic i institucional per part de l’ajuntament de Xàtiva recalquen des de l’Escola de Danses, que organitza l’esdeveniment. Arrelats Folk Xàtiva es fonamenta sobre tres pilars bàsics:

– Mostrar que el folklore, la música i les danses tradicionals no són simplement allò que hem conegut fins ara (dansades populars, boleros, fandangos o jotes, etc), sinó que hi ha moltes més expressions artístiques per tot arreu.

– Apropar una vegada a l’any a la ciutat de Xàtiva diferents propostes culturals de qualitat al voltant de la música folk, així com de les diferents expressions artístiques tradicionals, no sols dels territoris valencians sinó d’arreu del món.

– Promocionar culturalment i turística la ciutat de Xàtiva, projectant cada any una Mostra de major qualitat que siga suficientment atractiva per a atraure fins a la capital de La Costera nombrós públic de fora de la ciutat, convertint aquesta cada any en el referent mediterrani d’interior del folk durant el mes de setembre.