Les jugadores del Club Bàdminton Xàtiva-València, Terra i Mar- es van imposar en el 1r Gran Premi Nacional de Granada

cbx2009-2010-jalcazar-photoEn la 2a Jornada de la Lliga Nacional de Clubs -Divisió d’Honor- el club xativí s’enfrontarà a Eivissa al C.B. Pitius.

Les jugadores del C.B. Xàtiva -València, Terra i Mar-, Ana Ferrer, Inma Aparicio i Sandra Chirlaque; participants en la 1a Prueba del Circuit Nacional Absolut que es va disputar entre el 18 i el 20 de setembre a Granada, on van participar els millors jugadors nacionals i estrangers amb llicència nacional, van obtindre uns extraordinaris resultats.
En l’individual femení, només les asiàtiques van parar a les jugadores del club xativí, en semifinals Ana Ferrer perdia davant de la xinesa Bing Xin 12/21 – 15/21, i Sandra Chirlaque queia davant de Sulima Kurniawan per 13/21 – 15/21, que al final resultaria vencedora.
Èxit rotund de les jugadores del Club Xàtiva en el doble femení perquè les tres jugadores participants van estar presents en la final, Sandra Chirlaque que formava parella amb Beatriz Corrals del C.B. Torrejón, es van enfrontar a la parella Ana Ferrer / Imma Aparicio a qui es van imposar en un emocionant partit per 21/16 i 21/19.
Finalment, en el doble mixt Inma Aparicio que formava parella amb Iván Gallardo del C.B. Eivissa es van classificar sextes en el campionat.
Dissabte que ve dia 26, es disputarà la 2a Jornada de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor, en esta ocasió es desplaçarà a Eivissa on està previst que s’enfronten al C.B. Pitius.
En el Campionat del Món categoria Veterans que està previst que es dispute entre el 26 de setembre i el 4 d’octubre en Punta Úmbria (Huelva), participarà en representació de la Comunitat Valenciana, pels resultats obtinguts en el Campionat d’Espanya, el xativí i jugador del C.B. Xàtiva -València, Terra i Mar- Carlos Martínez.