Les falles de Xàtiva celebren el sopar de germanor

falleres-i-fallers-de-xativa

Les falleres majors de Xàtiva, Maria José Mayol i Patricia Giner presidiran el dissabte el sopar de germanor, un esdeveniment que suposa l’inici de les celebracions falleres a la capital de La Costera. L’acte, que tindrà lloc en en els salons Palasiet de Xàtiva, comptarà amb la presència de la presentadora de Canal 9 Laura Grande, que va acceptar «encantada» la invitació a aquest esdeveniment, tal com van recalcar fonts de la Junta Local Fallera de Xàtiva. Durant el sopar se sortejaran un total de 50 regals per a tots els assistents. Entre aquests obsequis es troben samarretes del València CF, del Barcelona CF i Power Electronics, totes elles signades per les primeres plantilles.

També es rifaran regals del Reial Madrid CF i l’Athletic de Bilbao, així com samarretes signades per tots els jugadors del CD Olimpic de Xàtiva, quadres de pintors de la localitat, com Pepe Castells, Vicente Martínez, Luis Terol i gravats d’Ángela Malyseva. La Federació Valenciana de Futbol, el Comitè Territorial Valencià d’Àrbitres de Futbol, i nombrosos comerços i empreses de Xàtiva han facilitat també multitud d’obsequis que se sortejaran entre tots els convidats al sopar de germanor.

Un esdeveniment emotiu i esperat sobretot per les màximes representants falleres de Xàtiva, que ja ultimen cada detall per a viure amb intensitat tots els actes festius que la Junta Local Fallera ha organitzat.