Les Falleres Majors de Xàtiva protagonitzaren la baixada de Sant Josep

La Baixà de Sant Josep va congregar a tots els fallers i falleres de Xàtiva, que van poder lluir els seus vestits tradicionals en un dia on el fred va ser protagonista.

Les falleres majors de la ciutat i les distintes comissions assistiren a la missa en honor al sant en l’església de Sant Josep, situada a la pujada del Castell de la localitat. I una vegada finalitzada la celebració litúrgica, les diferents comissions van baixar en processó fins l’Albereda Jaume I i al Jardí de la Pau es celebraria l’última mascletà.

Els rostres de cansament dels fallers i falleres eren ben visibles perquè duien molts dies celebrant la festa, però encara els quedaven forces per participar en este acte oficial i en la cremà de les falles que tindria lloc a la nit.

Les bandes de música van acompanyar a les diferents comissions en el seu recorregut fins l’Albereda. Tancaren la comitiva, les Falleres Majors de Xàtiva, Neus Esplugues i Meritxell Laso, junt al president de la Junta Local Fallera, Javier Garcia Paños, els integrants de la Junta, l’alcalde de Xàtiva, Alfonso Rus i els regidors de l’Ajuntament de Xàtiva.

Notícia Patrocinada
[nggallery id=489]