Les Falleres Majors de Xàtiva protagonitzaren la baixà de Sant Josep

La Baixà de Sant Josep va congregar al migdia del dissabte a tots els fallers i falleres de Xàtiva, que van poder lluïr els seus vestits tradicionals en un dia calorós i on el sol sigué el protagonista.

Els protagonistes de la festa assistiren a la missa en honor al sant en l’església de Sant Josep, situada a la pujada del Castell de la localitat. I una vegada finalitzada la celebració litúrgica, les diferents comissions van baixar en processó fins l’Albereda Jaume I i al Jardí de la Pau es celebraria l’espectacular mascletà, l’última d’estes celebracions.
La jornada va ser única, ja que les agradables temperatures d’esta jornada van fer que molta gent pujara fins Sant Josep per gaudir d’este esdeveniment faller.
Els rostres de cansament dels fallers i falleres eren ben visibles perquè duien molts dies celebrant la festa, però encara els quedaven forces per participar en este acte oficial i en la cremà de les falles que tindria lloc a la nit.
Les bandes de música van acompanyar a les diferents comissions en el seu recorregut fins l’Albereda. Tancaren la comitiva, les Falleres Majors de Xàtiva, Maria José Mallol i Patricia Giner, junt al president de la Junta Local Fallera, Javier Garcia Panyos, els integrants de la Junta, l’alcalde de Xàtiva, Alfonso Rus i els regidors de l’Ajuntament de Xàtiva.
La mascletà va significar el colofó d’este esdeveniment, les Falleres Majors de la ciutat sigueren les espectadores d’excepció d’este espectacle pirotècnic.

Las imágenes que faltan las publicaremos en breve perdonar las molestias
[nggallery id=384]
[nggallery id=393]

2 comentarios sobre “Les Falleres Majors de Xàtiva protagonitzaren la baixà de Sant Josep”

  1. que la falla del carme no existeix??????????pues pese a qui li pese estem,estarem i pensem anar sempre en la cara ben alta….aci queda evident la falta de respete a la comissio que per desgracia obri la baixada…………un faller!!!!!!!!

Los comentarios están cerrados.