Les falleres de Xàtiva visqueren amb emoció l’ofrena a la patrona

Emoció, sentiment, fervor religiós i sobretot un intens respecte va ser el que mostraren el divendres les comissions falleres de Xàtiva, durant l’ofrena a la patrona, la Mare de Déu de la Seu, a la que dugueren centenars de flors de tots els colors, amb les que dibuixaren un magnífic tapís.
Les Falleres Majors de Xàtiva, Maria José Mallol i Patricia Giner presidiren l’ofrena i obsequiaren a la verge amb esplèndids ramells. La imatge situada a les portes de la Col.legiata de la Seu, es va cobrir amb un mant de colors i alhora, la plaça Calixte III es va plenar d’emoció.
Les màximes representants de la festa josefina a Xàtiva s’endinsaren en un acte ple de sentiment i que cada any genera gran expectació entre els ciutadans.
Fallers i falleres iniciaren el recorregut de l’ofrena a l’Albereda Jaume I de Xàtiva, passaren per diferents carrers del casc urbà i finalitzaren l’acte a la Col.legiata per depositar multitud de ramells, cistelles i adorns florals.
La Mare de Déu de la Seu va ser exaltada per fallers i veïns de Xàtiva en un esdeveniment que va contar amb un nombrós públic.
Els xiquets i xiquetes tinguéren també un protagonisme especial a esta jornada repleta d’ambient festiu. Es tracta d’un dels actes que més devoció desperta entre el col.lectiu faller. Els protagonistes de la celebració es vestiren amb les seves millors gales per rendir tribut a la patrona.
[nggallery id=380]
[nggallery id=389]

2 comentarios sobre “Les falleres de Xàtiva visqueren amb emoció l’ofrena a la patrona”

Los comentarios están cerrados.