Les comissions falleres de Xàtiva presenten les seues representants

El passat cap de setmana 7 comissions presentaren les seues falleres majors d’aquest any 2012.

Falta menys de dos mesos per a que els carrers de Xàtiva es plenen de pólvora, llum, so, música i festa. Les falles cada volta estan més a prop, i els actes fallers ja omplin els caps de setmana fins al mes de març.

Ara és el torn de les comissions falleres, que presenten les seues màximes representants d’aquest any. El passat cap de setmana 7 comissions presentaren les seues falleres majors d’aquest any 2012.

El divendres 13 de gener, la Falla República Argentina presentava al Gran Teatre a la seua Fallera major infantil, Laura Vaquer Iborra,  acompanyada del President Infantil Fernando Casesnoves i Andrés.

L’apropòsit tingué com a protagonistes diversos personatges de contes infantils interpretats per membres de la comissió i una vegada finalitzat va començar l’acte protocol·lari propi de l’exaltació. Van desfilar diferents fallers i falleres de la comissió que van voler acompanyar als protagonistes del acte en eixe dia tan especial. El mantenidor del acte va ser el tio de la Fallera Major Infantil i membre de la comissió Sergio Iborra i Colomer.

Foto: Estudio Federico

El dissabte 14 de gener, la Falla Sant Feliu presentava la seua Fallereta Major Infantil, Carla Escribano Sinisterra, a l’auditori de Sant Agustí.

Foto: Estudio Federico

 

La Falla Espanyoleto ho feia al Gran Teatre, La Fallera Major és Rosa Ruiz Martínez, que repeteix en el càrrec per segon any consecutiu. La Fallera Major Infantil és Ana Alcocer Esparza, la qual va estar acompanyada pel President Infantil Aarón Pla Lomas. Ells tres, acompanyats per la presidenta de la Comissió, Erica Pastor Guerola, visquéren un dels actes més emotius del present exercici, que va començar amb l’apropòsit: «Fallers per sempre»,  realitzat per diferents fallers de la Comissió, que donaren l’entrada a l’acte protocol-lari de proclamació de les Falleres Majors i la posterior imposició de bandes a totes les falleres que acudiren a l’acte. El quadre plàstic va tenir, com a motiu central, una ràdio antiga que contenía a les dues Falleres Majors. La presentació va acabar amb les paraules d’Andrea Torres Martínez, que va actuar de mantenidora.

Foto: Estudio Federico

La Falla Ferroviària presentava als Salons Palasiet a la Fallera Major Patry Quiles Gimenez i la Fallera Major Infantil Lucía Sierra Cuenca.

Foto. Pascual Macias

La Falla Juan Ramón Jimenez també va fer la seua presentació als Salons Palasiet de Xàtiva.La Fallera Major Infantil, Carla Giner i Guarner.  Presidenta,  Iolanda Perez Ferri. El conte d’una Fada va ser l’apropòsit, realitzar per Ana sanchez, Patri viñes i Angela rosello. Les mantenidores d’acte varen ser les cosines de la fallera, Elena Rosello i angela rosello.
La comissió va obsequiar a la Carla Giner amb un anell amb l’escut de la falla.

Foto: Isabel Gosalbez

El diumenge 15 de gener, va ser el torn de la Falla Plaça del Mercat, a l’auditori de Sant Agustí, Fallera Major,  Fina Carpintero Calatayud. Fallera Major Infantil, Gisela Carpintero i Alverola acompanyada del President Infantil, Omar Marti García.


Per la vesprada, al Gran Teatre de Xàtiva, Anabel Quiralte García, va ser proclamada Fallera Major de la Falla Tetuan. Aquesta falla va representar el musical de Mary Poppins a la segona part de la presentació.

Fotos Estudio Federico

Aquest cap de setmana hi haurà més presentacions falleres, i els dies 28 i 29 de gener seran les presentacions de les falleres majors de Xàtiva, Neus Esplugues i Meritxell Laso.

Portal de Xàtiva invita a totes les comissions de Xàtiva i Comarca,  que vulguen a que ens envien les fotografies de la seua comissió per a publicar-les en el nostre Diari Digital, el correu es: info@portaldexativa.esportaldexativa@gmail.com

5 comentarios sobre “Les comissions falleres de Xàtiva presenten les seues representants”

  1. HI HA FALLES DE MENYS CATEGORIA QUE ALTRES,NO? NO S’HAN MOLESTAT NI EN POSSAR UNA FOTO DE LA PRESENTACIÓ,A CLAR, EL TEATRO TÉ MÉS PRESTIGI NO?

    1. Perdona Anónimo la categoria es la mateixa per a tots, lo que hi ha es falles I fallers que es preocupen mes per les seues Falleres Majors i per enviar als mitjans tot el que fan en les seues comissions. Com també hi han persones con Anónimo que l’únic que fan es criticar la feina dels demes i no aportar res.
      I si t’has fixat hi ha fotos de comissions que van celebrar la seua presentació en salons palasiet i Sant Agustí.

  2. HI HA FALLES DE MENYS CATEGORIA QUE ALTRES,NO? NO S’HAN MOLESTAT EN POSSAR UNA FOTO DE LA PRESENTACIÓ.EL TEATRE TE MOLTA MÉS CATEGORIA,NO?.

  3. SI ES AIXI COM TU DIUS DONS EL DEMANE DISCULPES,PERO JO CREIA QUE LES FOTOS I NOTICIES LES BUSCABEU VOSALTRES NO LES DONABA EL PERSONAL.

Los comentarios están cerrados.