Les comissions falleres celebraren la recorreguda a les falles

Les diferents comissions falleres de Xàtiva visqueren ahir un dels actes més festius i que cada any genera gran expectació entre la ciutadania, la recorreguda a tots els monuments fallers del municipi.

Va ser una vesprada única per als fallers i falleres ja que estaven endinsats de ple en estes celebracions aclamades a la ciutat. Hi havia molt d’ambient i centenars de ciutadans de Xàtiva no perderen l’ocasió per eixir al carrer i contemplar este espectacle de festa, ball i sobre tot, molta música.

Les xarangues acompanyaren als fallers i falleres durant tot el recorregut i van animar una desfilada que va sorprendre a tot el públic.

Els integrants de la comissió Ferroviària estaven més contents si cap, ja que enguany han guanyat el primer premi de secció especial en monuments grans i este reconeixement, s’havia de celebrar de forma intensa.

També era un moment màgic i grandiós per a les Falleres Majors de Xàtiva, Maria José Mallol i Patricia Giner, que estan vivint cada acte festiu amb sentiment i molta il.lusió.
[nggallery id=376]

Un comentario sobre “Les comissions falleres celebraren la recorreguda a les falles”

Los comentarios están cerrados.