Les candidates a Fallera Major de Xàtiva visiten Alzira aquest diumenge

Dilluns s’anunciaran els noms de les màximes protagonistes per a l’exercici 2016

Alzira acollirà aquest diumenge la jornada de convivència amb les candidates a Fallera Major de Xàtiva. A continuació es tornarà a la capital de La Costera per tal de dinar i acabar amb les activitats previstes. Durant el matí, les candidates visitaran junt amb les Falleres Majors de Xàtiva i la Junta Local Fallera, l’Ajuntament, els Museus Fallers i el Museu Municipal d’Alzira (Muma).

Estaran acompanyades també per les Juntes Locals i les Falleres Majors d’Alzira i Carcaixent. A continuació es tornarà cap a Xàtiva per tal de dinar i acudir, posteriorment, al Museu Faller de la ciutat per tal de realitzar allí, com marquen les bases, el Parlament d’una hipotètica Crida del que les candidates ja hauran disposat amb anterioritat per tal de poder preparar-lo. El jurat estarà format per tres membres de la Junta Local Fallera de Xàtiva, -que no podran ser de cap de les comissions de les candidates-, i per altres tres membres aliens a ella.

El pròxim dilluns 27 de juliol, a les 13:00 hores, es produirà la telefonada per part de l’Alcalde de la ciutat, anunciant així el nom de les Falleres Majors de Xàtiva per a l’exercici 2016, i que es podrà seguir a través de les emissores de ràdio locals. La presentació pública, no obstant això, s’ajornarà fins setembre amb la intenció de no restar protagonisme a la Reina de la Fira, i que d’aquesta manera cada personalitat tinga la importància merescuda.