Les Ames de Casa d’Olleria tanquen el curs amb un dinar de germanor

portada149

L’Associació d’Ames de Casa de l’Olleria celebrarà este proper dissabte 23 de maig 2009, un dinar de germanor que servirà per a tancar oficialment este curs 2008/2009, que ha estat marcat per una intensa programació de conferències, excursions culturals, tallers i la col·laboració amb altres entitats socials.

El curs també ha finalitzat amb la remodelació de part de la junta de l’associació, ja que a arran de l’assemblea general celebrada al mes d’abril s’han renovat els càrrecs de tresorera i vice-presidenta, si bé al capdavant de l’entitat segueix estant Maruja Fita Micó. També continuen en les seues funcions la secretària, Mª Elisa Vidal Delgado i la vocal, Ángeles Colomer Arnau.

Pel que fa a la renovació de membres, que es farà efectiva una volta passe el període vacacional, deixen la junta Mª del Mar Bodas Costales, fins ara vice-presidenta i Maria Corcoles Munera, que era la tresorera. Les substituiran en estes funcions, Josefa Garcia Fombuena i Teresa Micó Albiñana, respectivament.