L’Astronomia centra la Ludoteca d’estiu de l’Olleria

portada2

Un total de 167 xiquets i xiquetes han començat hui la Ludoteca d’Estiu que organitza la regidoria d’Educació per als menors de 3 a 11 anys (nascuts entre 2005 i 1997).

L’horari de la Ludoteca és de 9 a 13h i es desenvolupa a les instal·lacions del col·legi Sanchis Guarner, que està al costat del poliesportiu, a on es realitzaran diverses eixides. Coincidint amb l’any internacional de l’astronomia, esta temàtica serà la que guiarà les activitats que realitzaran els xiquets al llarg de tot el mes de juliol. A l’entorn de l’astronomia es desenvoluparan tots els jocs i les manualitats de la Ludoteca, això sí, adaptades a cada nivell d’edat.

El preu de la ludoteca d’estiu és de 80€, i de 95€ si es vol que el xiquet participe en un curs de natació dintre de l’horari matinal.

L’alcalde de la ciutat, Julià Engo, i la regidora d’Educació, Mercedes Simón, han participat este migdia en alguns dels jocs que estaven realitzant els xiquets per a familiaritzar-se amb els seus companys de grup. Per tal d’oferir una atenció adequada s’ha establert una ràtio de 13 infants per cada monitor.