L’ajuntament de Xàtiva rebrà els xiquets i xiquetes sahrauís

L’acte serà el dilluns a les 13:30 hores

El dilluns 29 de juliol està prevista la recepció institucional per part de l’Ajuntament de Xàtiva als xiquets i xiquetes sahrauís que han arribat a la ciutat i a les famílies acollidores. Serà a les 13:30 hores al Saló de Plens de l’Ajuntament.

Abans, al llarg del matí, els xiquets sahrauís visitaran a algunes entitats i comerços com a mostra d’agraïment ja que han participat en les activitats que programen des del col·lectiu. A continuació, a les 13:15 hores els xiquets i xiquetes sahrauís, les famílies acollidores i els amics i simpatitzants de la causa sahrauí es concentraram davant l’Ajuntament amb pancartes i banderes per reivindicar el dret d’autodeterminació del poble sahrauí, tal i com diuen les resolucions de l’ONU. Es llegirà un breu manifest. «Cal que quede ben clar que la societat xativina i de la Costera vol per als infants sahrauís refugiats que han compartit i comparteixen el temps d’estiu amb nosaltres, un futur amb pau i llibertat a la terra que els pertany«, diuen des d’Amics del Poble Sahrauí.

Quan finalitzen tots els actes protocol·laris, les famílies acollidores i els xiquets i xiquetes sahrauís, socis i simpatitzants d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva celebraran un dinar de benvinguda.