La XVII Trobada de Corals ompli de música la Pobla del Duc

picture-22Les set formacions participants tancaran l’acte amb un cant comú

La Vall d’Albaida // 22.10.2009.- “Moltes de les millors i més treballades veus dels nostres municipis”, en paraules de Filiberto Tortosa, es reuniran aquest dissabte, 24 d’octubre a les 19.00 h, a l’Església de l’Assumpció de Nostra Senyora de la Pobla del Duc amb motiu de la XVII Trobada de Corals de la Vall d’Albaida. En total, participaran set formacions procedents de Castelló de Rugat, Bocairent, Albaida, Aielo de Malferit, l’Olleria i Benigànim a més dels amfitrions.
coral-parroquial-la-pobla-d
Durant uns quinze minuts, cada una d’elles interpretarà tres peces amb una “variada selecció d’obres adaptades al cant coral, algunes d’elles procedents de la nostra tradició més popular i arrelada”, segons destaca el president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. Per la seua banda, l’alcalde de la Pobla del Duc, Natalio J. Navarro, assegura que és “un orgull donar la benvinguda a les corals participants en la XVII Trobada de Corals de la nostra comarca, una cita musical per a la qual estic segur han treballat de valent amb l’objectiu d’oferir-nos el millor del seu repertori”.
16tcorals_cdr_02
A més a més, Navarro agraeix a totes les persones i entitats la seua col·laboració i el seu esforç perquè “el nostre poble puga acollir el dissabte que ve aquesta trobada” i molt especialment a la regidora de cultura de la Pobla del Duc, María Ángeles Sandiego, al President de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Filiberto Tortosa, i al Conseller de Cultura i alcalde de Benigànim, Juan Antonio Puchades.
El cant de “És l’hora dels adéus” a càrrec de tots els participants posarà el colofó a l’acte. Una cita “sense dubte importantíssima en l’articulació cultural de la nostra Vall d’Albaida” que posa de manifest “l’esforç que tots els coralistes fan any rere any en la promoció de la seua afició i la seua tasca de difusió musical”, segons Tortosa.
Tota la informació d’aquest event en PDF (15 fulles)