La Xarxa Wifi Ontinyent Obert lliure i gratuïta als espais públics

El Govern d’Ontinyent ha posat en funcionament una xarxa wi-fi en alguns dels llocs més concorreguts del municipi, com són: La Glorieta, la Plaça de la Concepció, el Poliesportiu, el Parc Mestre Ferrero, la Plaça de la Coronació i el Parc de Sant Rafel. Amb aquesta innovadora proposta, els veïns i les veïnes d’Ontinyent, juntament amb tots els visitants del municipi, tindran accés a internet en distints espais públics de la ciutat.

Des de hui, es podrà gaudir d’aquesta wi-fi a ordinadors portàtils, telèfons mòbils i qualsevol dispositiu electrònic amb possibilitat d’accedir a internet des d’aquestos punts de la ciutat. Un projecte per fer accessibles als ciutadans i ciutadanes les noves ferramentes de la informació i la comunicació i que és prioritari per al govern municipal.

L’alcalde Jorge Rodríguez manifestava que “ Internet permet una comunicació activa i fluïda entre els ciutadans i els governants, una vessant que per al Govern d’Ontinyent és clau en la nostra acció diària.”. Una iniciativa per fomentar i facilitar la comunicació amb els veïns i poder conèixer, de manera immediata, les inquietuds i les demandes de la població.

L’alcalde destacava que “la xarxa wi-fi que hui posem en marxa anirà ampliant-se a altres punts de la ciutat”, deixant constància que el projecte anirà desenvolupant-se fins proveir totes les zones públiques d’una xarxa lliure i gratuïta.