La vicepresidenta de la diputació a les xarrades de compromís per xàtiva

La segona xarrada de “Governs amb Compromís” comptarà amb Maria Josep Amigó, vicepresidenta de la Diputació, Fran Ferri, síndic de Compromís i Àgueda Micó, responsable d’Organització de la coalició

Aquest dissabte tindrà lloc la segona xarrada de “Governs amb Compromís”, un cicle organitzat per Compromís per Xàtiva que pretén obrir la política a la ciutadania i convidar-la a que es senta part del canvi. Cristina Suñer, portaveu de la formació xativina ha destacat la bona acollida de la primera xarrada amb Mónica Oltra. “Per a nosaltres és molt important vore com la gent ix al carrer i seu al nostre costat per escoltar tot allò que estem fent. És fonamental que la ciutadania perda la por als polítics i comence a exigir-los i a preguntar-los”.

En aquesta segona trobada es donaran cita 3 perfils diferents pel que fa a les seues responsabilitats polítiques. A la xarrada assistirà la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó. El Síndic de Compromís a les Corts, Fran Ferri i la responsable de l’Àrea d’Organització de la coalició, Àgueda Micó.

Aquesta xarrada es planteja com una descripció de tot el treball que s’ha fet i s’està fent des de les diferents institucions on està Compromís. En aquesta nova etapa, encetada després de 20 anys de PP, el valencianisme té molt a dir.

Des de Compromís per Xàtiva s’ha dissenyat un ambiciós calendari per acostar fins la ciutat de la Costera representants de tots els àmbits. D’esta manera, al llarg de diversos caps de setmana, s’abordaran les polítiques i iniciatives que s’estan portant endavant a nivell europeu, estatal, autonòmic, provincial i local. Pilar Gimeno, regidora de la coalició a Xàtiva ha dit “no volem que siga una xarrada unidireccional volem que al menys la meitat del temps siga per als ciutadans. Què pregunten i s’interessen”.

El cicle, el qual començà el passat dissabte 2 d’abril amb Mónica Oltra, portarà el proper 30 d’abril a Vicent Marzà, actual Conseller d’Educació. El 14 de maig serà el torn de la secretària autonòmica d’Hisenda, Clara Ferrando. A juny es parlarà d’Europa el dia 4 amb l’eurodiputat Jordi Sebastià. El 18, vespra del dia en el qual es signà el Pacte de Sant Domènec, seran els regidors de Xàtiva els qui expliquen el seu any al capdavant del govern xativí. Per últim, l’encarregat de tancar aquest cicle de xarrades, el dia 25 de juny, serà el conseller d’economia sostenible Rafa Climent.

Les xarrades tindran lloc a les 6 de la vesprada a la plaça de la Bassa o a la Casa de la Cultura, en cas que ploguera.

Des de Compromís per Xàtiva es fa una crida a tota la ciutadania per que participe d’aquestes xarrades i tinga l’oportunitat de conèixer qui els governa.