La Societat Escola Musical Santa Cecília de l’Olleria actuarà el proper dissabte dia 10 d’octubre al Palau de la Música de València

La Societat Escola Musical Santa Cecília de l’Olleria actuarà el proper dissabte dia 10 d’octubre al Palau de la Música de València, en concret a la sala José Iturbi. “Anar a fer un concert tan especial en un lloc com és el Palau, referència mundial de la musica, era un repte que teníem tots els membres de la banda. Així doncs, tots els integrants de la banda hem treballat molt durament per a preparar aquest concert i estem molt il·lusionats”, comenten des de la direcció de l’entitat.
LA SEM actuarà este dissabte a partir de les 19:30h al Palau, i per acompanyar-los eixiran diversos autobusos des de l’Olleria. Des de la regidoria de Cultura, que col·labora en l’organització de l’esdeveniment, s’ha comentat que encara queden places en els autobusos, i que es poden adquirir els tiquets de 7 euros tant al CIJ com al Musical.
Per al concert del Palau, el director de la banda, Pere Molina i Gonzaléz, ha triat per al repertori peces majoritàriament contemporànies, dels compositors Josep M. Martínez, Alberto Pina o de l’ontinyentí Saül Gómez Soler. El punt clàssic el posarà “l’Ave Maria” de l’òpera Otello de Giuseppe Verdi.