La regidoria de Benestar Social d’Albaida organitza un acte benèfic a favor dels refugiats

La gala «Ajuda’ls» es celebrarà el 30 de gener

El proper 30 de gener, dia escolar de la No-violència i la Pau, ha estat la data escollida a Albaida per celebrar un acte benèfic a favor dels refugiats. La iniciativa de la Regidoria de Benestar Social pretén recaptar fons per ajudar els refugiats sirians, que es veuen abocats a arriscar la seua vida per fugir de la guerra i la misèria.

La recaptació obtinguda es destinarà íntegrament a l’ONG Metges Sense Fronteres (MSF) que actualment duen a terme una operació marítima de recerca i rescat de persones a la Mediterrània amb tres vaixells que treballen sense descans.

La gala «Ajuda’ls» comptarà amb una exhibició de ball esportiu a càrrec de Javi Fernández i Ana Soler, les actuacions del Grup de Percussió, Metall i Dolçaina Raval Jussà, l’Agrupació Vocal Eduardo Torres, la Rondalla i el Cor Parroquial d’Albaida i el Grup de Danses Vall. L’adquisició de donatius, per 3 euros, es pot realitzar a la botiga Valeros, l’Estanc i al Cinema Odèon. També s’ha habilitat una fila 0 per a totes aquelles persones interessades a col·laborar però que no puguen assistir el dia de la gala.
 La regidora de Benestar Social, Mª Ángeles Salom, vol donar les gràcies a totes aquelles persones i entitats que han ofert el seu suport incondicional al mateix temps que anima a tots a participar.