La Pobla del Duc i la Mancomunitat de la Vall d’Albaida acosten la seua oferta turística a València

Les entitats mostren, del 9 al 12 de setembre, els seus espais naturals i el seu patrimoni

La Pobla del Duc i la Mancomunitat de la Vall d’Albaida donen a conéixer fins demà dissabte 12 de setembre la seua oferta turística en l’Oficina de Promoció Provincial de la Diputació de València, situada en el carrer del Poeta Querol, s/n de la ciutat de València (baixos del Teatre Principal).

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, el regidor de festes de Benigànim, José Miguel Chàfer, i la regidor de turisme de la Pobla del Duc, Nàdia Bataller, han visitat este matí l’Oficina.Moncho ha volgut donar la benvinguda als municipis de la Vall d’Albaida, “que assisteixen esta setmana a l’Oficina per a donar a conéixer una oferta conjunta i global de tota la comarca”.“La Vall d’Albaida ofereix una gran varietat de productes complementaris per a planificar una visita turística d’uns quants dies als seus municipis”, ha explicat Pilar Moncho.“L’oficina és el millor aparador que poden tindre els municipis de la província de València en la capital per a mostrar la seua oferta als veïns i a tots els que visiten la ciutat”, ha afegit la diputada de Turisme.Durant aquests dies, la Pobla del Duc promociona les visites guiades al refugi del pla de Missena i la 10a Fira Comercial, que se celebra del 2 al 5 d’octubre.

A més, en l’Oficina es donen a conéixer els atractius naturals, culturals, patrimonials i festius dels trenta-quatre municipis de la Vall d’Albaida.

Concretament, s’informa de l’oferta turística comarcal a través del mapa de senderisme, la guia virtual, les rutes turístiques i la guia gastronòmica, publicacions que es poden descarregar a través de codis QR.

Els tècnics de la Mancomunitat també ofereixen publicacions de les festes d’interés de la comarca fins a la fi de l’any i el programa “senderisme a la Vall d’Albaida”, que té vint-i-vuit rutes.

L’Oficina romandrà oberta de dimecres a divendres de 10 a 14:30 h i de 16 a 19 h, i dissabte de 10 a 14 h.

Promoció per a tot l’any

Durant tot l’any, l’anomenat Racó dels Pobles promociona l’oferta turística de seixanta-dos municipis i set mancomunitats.
Cada setmana, un municipi o mancomunitat compta amb l’espai de dimecres a dissabte per a exposar la seua oferta i donar a conéixer els seus productes turístics.

Entre els mesos de setembre i desembre promocionaran els seus productes turístics els municipis d’Ayora, Cortes de Pallás, Cheste, Utiel, Anna, Chiva, Agullent, Benissoda, Montroi, Xirivella, Bocairent, Alaquàs, Benetússer, Casinos, el Mareny de Barraquetes, Requena, Canet d’en Berenguer, Silla, Otos, Atzeneta d’Albaida i el Palomar.