La manifestació unitària del 24 d’abril esdevé una de les més multitudinàries

mani1-25abril_fotopratsicam

La manifestació que el passat 24 d’abril va recorrer els carrers de València ha estat la més multitudinària mobilització dels darrers anys al País Valencià. 50.000 persones van omplir els carrers de la ciutat, en una manifestació festiva i lúdica en la que van participar tots els sindicats, els partits progressistes i les principals associacions i entitats culturals i socials.

L’èxit de la manifestació confirma l’encert de l’estratègia de treball unitari impulsada per les organitzacions convocants amb l’objectiu de sumar esforços per aconseguir majories socials que facen possibles canvis concrets, davant la greu situació que pateix el País Valencià.

mani2-25abril_fotopratsicamAra el Govern valencià té l’oportunitat d’escoltar el crit d’un sector importantíssim de la societat valenciana i obrir-se al diàleg i a escoltar el que tenen a dir les diferents organitzacions representatives dels diferents àmbits que han omplert els carrers de València.

«Però si el Govern valencià continua entestat a negar-se al diàleg, el treball unitari (del qual València ha vist un resultat palpable en aquest èxit al carrer) permetrà guanyar nous reptes (com aturar la destrucció del Cabanyal i fer possible, gràcies al mig milió de signatures, el tràmit del projecte de llei que permetrà la legalització de les emissions de TV3)»