La Junta Local del Càncer de Xàtiva va celebrar el sopar anual

Es van obtindre 4.100 euros

La Junta Local del Càncer de Xàtiva va celebrar el Sopar Anual el passat divendres 19 d’octubre i va ser «tot un èxit». Segons ha informat la presidenta de la Junta Local del Càncer, Carmen Momparler Mahíques, els beneficis obtinguts sumen un total de 4.100 euros.

«Volem destacar que a la quantitat pel menú més la rifa hem afegit un donatiu molt valuós: és el que ens oferiren un grup d’alumnes del col·legi Ntra Sra de La Seo. Al enterar-se de les activitats de la Junta Local, es posaren a vendre unes manualitats fetes per elles i ens portaren els diners perquè també volien contribuir, dins de les seues possibilitats. Estos gestos mostren la gran sensibilitat de les persones amb la malaltia que ens afecta a tots», assenyala Momparler.

La presidenta ha donat les gràcies a totes les persones que feren possible esta recaudació: «tant els presents com els de “Fila 0”, presentadors, músics, comerços, pintors, esportistes, Associacions, Empreses, Col·lectius, Reina de la Fira i Cort d’Honor, Falleres Majors de Xàtiva i Cort d’Honor, a l’Excm. Ajuntament de Xàtiva i a tots els mitjans de comunicació», manifesta.