La Junta Local contra el Càncer va recaptar en 2014 un total de 29.500 euros

Xàtiva ha obtingut una Menció Especial

La Junta Local Contra el Càncer agraeix a tots els veïns de Xàtiva, la seua col·laboració i el suport rebut en totes les activitats realitzades al llarg de l’any 2014, any del 50 Aniversari de l’associació local. En l’assemblea General Ordinària del passat diumenge, Xàtiva va obtenir una Menció Especial per haver incrementat en 8500 euros el resultat de la campanya anterior. La quantitat recaptada en 2014 ascendeix a 29.500 euros.

Segons informa la presidenta de la Junta Local Local de la AECC, Carmen Momparler, aquesta distinció es dóna a aquelles Juntes Locals que, gràcies a la seua dedicació i el seu esforç en la captació de fons per als malalts oncològics i les seues famílies en la campanya de l’any 2014, han tret uns resultats econòmics dignes de menció.

Cal recordar que es van celebrar dos activitats extraordinàries: en febrer la cessió dels drets del llibre de Montserrat Pons “El Hospital donde llovían flores”; i en octubre la Cursa de la dona, amb la participació de més de 2000 persones. “És el nostre desig que facen públic este agraïment i el facen arribar a totes les persones que d’una manera o altra s’han implicat en les diferents activitats , contribuint així a disminuir l’impacte d’esta malaltia i ajudar a les famílies”, afirma la presidenta.