La Junta de Moros i Cristians de l’Olleria inaugura la seua nova seu

L’alcalde José Vidal subratllava la importància d’este conveni

La Junta Central de Moros i Cristians de l’Olleria ja té nova seu. Estes noves dependències en què la Junta podrà desenvolupar les seues activitats, és fruit del conveni entre la Junta i l’Ajuntament de L’Olleria.

La setmana de festes, va ser la data triada per a la inauguració oficial d’esta nova seu. L’acte es va iniciar amb la firma del conveni, comptant amb la presència de l’alcalde, José Vidal, President de la Junta Central de Moros i Cristians, José Ramón Esteve, el regidor de Festes, Juan R. Ruano, entre altres membres de la corporació, la Reina de Festes de 2012, Andrea Mollà Álamo, Capità i Ambaixadors de 2012, Publicador de 2012, Mantenidora de 2012 i nombrosos membres de la Junta Central i festers.

En la firma del conveni que tenia lloc moments abans de la inauguració en el saló de plens de l’antic Ajuntament, l‘alcalde José Vidal subratllava “la importància d’este conveni que cedix gratuïtament part de les dependències de l’antic Ajuntament a la Junta Central perquè tinguen una seu en què poder desenvolupar les seues activitats i continuar treballant per les nostres festes de Moros i Cristiana” destacant “l’ ubicació d’este espai que està en el centre de la localitat i és testimoni de gran part dels actes de les nostres Festes Patronals i de Moros i Cristians”.

Per la seua banda, el President de la Junta, José Ramón Esteve manifestava la seua gran alegria per la firma del conveni i la inauguració de la seua nova seu i presentava els padrins de la mateixa “dos persones a qui guardem molt afecte i que tenen una relació molt estreta amb les nostres festes, José Luis Chuliá Ferre i Josefa Álvarez Calatayud, qui emocionada donava les gràcies en nom seu i en el de Chuliá “per haver pensat en ells per a esta important inauguració”.

Després de la firma del conveni, es va donar pas al descobriment de placa i al tall de cinta sent l’encarregada Josefa Álvarez, després es va continuar amb la benedicció per part del capellà-rector de la localitat, Emilio Esteve. Finalitzant l’acte amb la visita a les dependències en què el President de la Junta va fer d’amfitrió.