La iniciativa ciutadana recupera el Festival de La Cançó a Xàtiva

El llegendari festival torna als escenaris de la mà de la iniciativa ciutadana amb la voluntat de recuperar aquest esdeveniment referent de la paraula cantada a la capital de la Costera
El dissabte 20 de desembre a les 19:00h tindrà lloc el primer concert de la nova etapa del Festival de La Cançó a l’Espai Cultural “La Nova”. Vindrà de la mà d’una actuació del cantautor català Cesk Freixas.

Els organitzadors enceten aquesta nova etapa amb esdeveniments que combinen diverses disciplines relacionades amb la paraula i la música, per això l’actuació de Cesk Freixas vindrà precedida de la presentació del llibre “Viure, morir i nàixer a Gaza” del fotoperiodista valencià David Segarra. “Viure, morir i nàixer a Gaza” és un projecte que sorgeix d’una tragèdia i d’un miracle.

Un llibre amb una edició de qualitat on descobrir un centenar de fotografies sobre la gent, la vida, la bellesa i el dolor de la Franja de Gaza, acompanyades de poemes d’autors de la Mediterrània i textos del propi David Segarra. Editat per Sembra Libres, una editorial valenciana independent i cooperativa que estarà representada a l’acte amb la presència de Xavi Sarrià, escriptor, i compositor i cantant en l’extinta banda valenciana Obrint Pas.

Cesc Freixas, que també coneix de primera mà la situació a Palestina, ens presentarà el seu nou disc “Protesta” i farà un repàs antològic de les seues cançons. Freixas, que ha rebut nombrosos guardons en diferents edicions dels Premis Enderrock, és reconegut com un artista referent de la nova generació de cantants del nostre país.

L’entrada a l’esdeveniment es pot adquirir de manera anticipada per 5€ a la Llibreria La Costera i a 7€ el mateix dia del concert a l’Espai Cultural “La Nova”.

Més informació a Facebook https://www.facebook.com/festivaldelacanco i a Twitter https://twitter.com/FestivalCanco

Dia: Dissabte 20 de desembre
Hora: 19:00h
Lloc: Espai cultural “La Nova” [Carrer Acadèmic Maravall, Sala annexa al Gran Teatre, Xàtiva]
Entrada: 5€ i 7€