La Font de la Figura mostra la seua repudia a la violència de gènere

Es van celebrar unes jornades i es va llegir un Manifest

L’ajuntament de la Font de la Figuera sempre s’ha mantingut contrari a qualsevol mostra de violència. I, per tal de què les seues veïnes i veïns també se senten identificats amb aquesta repudia, des de la regidoria d’Igualtat es van organitzar unes Jornades contra la Violència de Gènere. Una sèrie de sessions explicatives que es van iniciar dimarts amb una xerrada del comandant en lloc de la Guàrdia Civil de la Font, Luís Miguel Martínez, sobre aquesta xacra.

Dimecres va tindre lloc la lectura al Manifest per part de les autoritats, amb la posterior xerrada de la psicóloga Tamara Delgado. La regidora d’Igualtat, Ibana Tormo, ha destacat «la importància de conèixer a fons aquest problema per així detectar com més prompte millor, en el cas que hi haguera algun tipus d’indici i, d’aquesta manera, posar-li fi davant la justícia. No oblidem tampoc la importància de l’educació per fer front a un tema tan sensible. Uns bons fonaments són clau per a una vida sense violència».

Dijous es va celebrar la clausura de les Jornades a les quals han assistit més de 30 persones. La tècnic especialista en educación i psicologia infantil, Encarna Gómez, va realitzar una conferència centrada en el col·lectiu infantil que resulte ser víctima del maltractament dins de la família.