La Font de la Figuera pretén millorar els accessos

Aquestes obres es refereixen a la construcció d’un tram d’autovia nou de l’A-33 al seu pas per la localitat

En vista de millorar els accessos a la població i l’entorn, l’ajuntament de la Font de la Figuera està treballant perquè les obres de la nova carretera que envoltarà la Font acaben tenint bona solució. Aquestes obres es refereixen a la construcció d’un tram d’autovia nou de l’A-33 al seu pas per la localitat.

Amb això s’aconseguirà un interval que substituisca la problemàtica connexió de la N-344 que travessa la Font, la qual ha resultat un punt negre per les seues corbes que comporten molta perillositat. A això cal afegir l’excessiu trànsit que circula diàriament (18.000 vehicles, dels quals 7.500 són camions).

Per la seua banda, les obres de la nova variant han estat motiu de discòrdia per la destrucció de part de l’entorn pròxim a la Basseta Pijirri i l’ermita de Santa Bàrbara, encara que també satisfan les reivindicacions dels veïns de la Font, que des d’anys vénen demanant una solució a aquest tram.

En paraules del portaveu de l’ajuntament de La Font de la Figuera, Vicent Muñoz Jordá, “es pretén per a la temporada de verema que els llauradors no tinguen problemas per accedir als bancals durant esta època tan necesaria per a la població”.