La Font celebra el Dia de les Dones amb un acte benèfic

L’acte, que tindrà lloc al Teatre Joan de Joanes el pròxim dissabte 10 de març a les 20 hores

La regidoria d’Igualtat ha organitzat un acte benèfic per commemorar el Dia de les Dones. L’acte, que tindrà lloc al Teatre Joan de Joanes el pròxim dissabte 10 de març a les 20 hores, consistirà en reflexionar al voltant del tema de la igualtat utilitzant audiovisuals i diverses actuacions. La venda anticipada d’entrades i cartells va començar l’1 de març i continuarà fins al pròxim dijous 8 de març. Els ingressos aconseguits es dedicaran íntegrament a finançar un augment de l’assistència domiciliària a persones dependents.

La gala de la dona d’altres anys ha sigut replantejada per tal de reduir les despeses al màxim, sense que això li lleve qualitat a l’acte i fomentant la participació. La regidora d’Igualtat, Irene Vila, ha declarat «des de principi del s.XIX moltes dones han lluitat per assolir uns drets que tradicionalment només desfruitaven els homes. Ara és moment de que homes i dones caminem junts per construir una societat no discriminatòria i igualitària en tots els àmbits, no només el laboral, també el social, afectiu o econòmic «.

El Dia de la Dona, originalment anomenat Dia de la Dona Treballadora, commemora cada 8 de març la lluita de la dona per la seua participació en igualtat amb l’home en la societat i el seu desenvolupament íntegre com a persona.