La Falla República Argentina ofereix informació via blue tooth

La Falla República Argentina de Xàtiva ofereix al visitant la possibilitat de rebre al seu mòbil, via blue-tooth, informació sobre la falla.
El visitant o espectador que es trobe en les proximitats del monument, en tenir el seu mòbil activat per a rebre missatges via blue-tooth, rebrà un missatge per tal d’acceptar la descàrrega d’un arxiu titulat «Argentina». Una vegada acceptat, rebrà en el seu telèfon un seguit d’informacions sobre la Falla República Argentina: explicacions dels monuments, programa d’actes, falleres majors de República Argentina, plànol de situació de la falla, etc.

La realització ha estat a càrrec de l’empresa Comuniqualis.

Aquesta iniciativa, pionera dins del món faller, s’emmarca dins de la campanya encetada per la comissió del barri de l’eixample xativenc per tal de facilitar la comunicació amb fallers, veïns i visitants aprofitant les noves tecnologies. Així, al llarg del present exercici s’ha assolit la realització d’una pàgina web http://www.fallarepublicaargentina.com, d’un bloc amb informació fallera http://fallarepublicaargentina.blogspot.com i s’ha engegat així mateix, la comunicació als fallers mitjançant correu electrònic.

republica-argentina

ambient-faller