La Coordinadora d’Escoles d’Ensenyament en Valencià obté el guardó “Amics de la Costera”

Des de la junta directiva de la Coordinadora d’Escoles d’Ensenyament en Valencià volem agrair a l’Associació d’Amics de la Costera, i a totes les persones (mestres, professors, pares, mares, etc.) que han fet possible que portem ja quasi 22 anys de Trobades i lluita pel valencià a la nostra comarca, aconseguint que el divendres passat ens distingiren amb el guardó “Amics de la Costera”, per la nostra dedicació a difondre l’ús normal del valencià a l’escola, i per la ingent tasca de promoció de la llengua a tots els àmbits comarcals, tant educatius com socials en general.
El guardó, dissenyat per l’artista Manolo Boix, simbolitza un xiquet que camina endavant. Esperem que aquesta simbologia ens identifique també a tots nosaltres i continuem caminant endavant en la normalització de la nostra llengua.
A l’acte d’entrega del premi, que tingué lloc el darrer divendres 25 als Salons Reina de Xàtiva ens acompanyàreu alguns de vosaltres, entre ells els diferents presidents de la Coordinadora Paco Ubeda, Josep Enric Boluda i Josep Roca, actual president, a més de Diego Gómez, primer president de la Coordinadora i expresident d’Escola Valenciana.
L’acte va concloure amb l’actuació del grup MI Sostingut, premiat com a grup revelació als Premis Ovidi Montllor de 2010, qui ens va fer riure amb les seues cançons satíriques i surrealistes.
Gràcies a Amics de la Costera pel vostre reconeixement.
Gràcies a tots els que ho haveu fet possible. Hem de seguir lluitant tots junts.