La Comparsa d’Ontinyent Chanos inaugura la seua nova seu social

Dissabte que ve 20 de febrer, a les 20:30 hores, la Comparsa Chanos d’Ontinyent inaugurarà oficialment la seua nova seu social en la Plaça de Baix.

L’acte, inclòs en la programació del Mig Any Fester, comptarà amb la presència de l’alcaldessa de la ciutat Lina Insa, del President de la Societat de Festers, Rafael Ferrero, i dels càrrecs de festes de 2010.

La casa dels Chanos queda enclavada en un lloc associat des dels seus orígens a la Festa. A uns metres del Pont Vell, prop d’on es celebrava la Nit del Riu. És lloc de pas del Crist el dia de la Baixà.

Les obres de reforma han consistit en una rehabilitació integral de l’edifici, respectant els elements propis com el bigam de fusta i les coves existents.

La planta baixa es destina a local social i la planta primera i segona són locals diàfans habilitats per a reunions i exposicions.

Amb l’adquisició i reforma de la casa, la Comparsa passa a tindre un lloc de reunió i de trobada. El desig és que la casa siga un element d’unió, que identifique tant als chanos de hui com als que en el futur conformaran la seua particular idiosincràsia.