La companyia de teatre agullentina L’Altet De l’Aire recapta 2.856€ per a ANIMA i Parkinson Benicadell

Segons informen des d’aquestes associacions aquest any s’ha doblat l’assistència

La companyia agullentina L’Altet de l’aire va interpretar la comèdia La mort d’un viatjant de llibres el passat dissabte 13 de febrer al Teatre Echegaray. Una actuació solidària organitzada per ANIMA i Parkinson Benicadell que comptava a més amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent.

Les dos associacions ja van organitzar l’any passat una actuació de la mateixa companyia però en aquesta ocasió han superat totes les expectatives ja que segons informava Alfredo Auban, vicepresident de Parkinson Benicadell, hem doblat l’assistència amb un total de 476 localitats venudes, el Teatre Echegaray estava de gom a gom i això ha repercutit en una recaptació de 2.856€ que compartirem al 50% amb ANIMA”.

Diners destinats a millorar la qualitat de vida dels malalts de Pàrkinson i càncer
La recaptació d’aquest teatre va destinada a la continuïtat de les activitats que ambdues associacions porten a terme per a la millora de la qualitat de vida dels malalts. En el cas de Parkinson Benicadell aniran destinats a la continuïtat de les sessions de logopèdia, les classes de gimnasia o les de memòria, entre altres. Mentre en el cas d’ANIMA serviran per donar continuïtat als grups de suport per a malalts i familiars, l’atenció psicològica o les classes de pilates per a malalts, entre altres.